Gymnastiekver. Quintus

Gymnastiekvereniging Quintus biedt een scala aan gymaktiviteiten in de gymzaal van de school. Onze vereniging vindt vooral het plezier in bewegen erg belangrijk.

Voor de allerkleinsten is er de peutergym, waar elke week nieuwe opstellingen klaargezet worden en waar nog heel speels aan verschillende vormen van beweging wordt gedaan. Ook verzorgen wij kleutergym, jongensgym, acro-gym, en een spring/ freestyle uur.

Voor de kinderen die aanleg lijken te hebben voor het turnen en erg enthousiast zijn, zijn er meer trainingsmogelijkheden. Zij worden vanuit de recreatie les geselecteerd, voor de selectie uren. Op districtsniveau doen we zeer goed mee, en zelfs landelijk lukt het om halve- en hele finale plaatsen te bemachtigen.

Uiteraard worden jaarlijks onze onderlinge wedstrijden georganiseerd, evenals Sinterklaasfeest, of soms een uitvoering. Ook de kampnachtjes in de tent waren altijd erg gezellig.

Spreekt dit alles je aan, kom dan gerust eens kijken of twee keer gratis meedoen.

Meer informatie en het lesrooster kun je vinden op onze website: www.quintusgymnastiek.nl
Zijn er nog vragen ,dan kan er contact worden opgenomen via het contactformulier op de site van Quintus of via i info.quintusgymnastiek@gmail.com.

Onze trainers staan voor jullie klaar!

Reacties gesloten.