Kinderopvang

Kinderdagopvang, Peuteropvang en Buitenschoolse Opvang Villa Okidoki Drie Turven

 

Veel kinderen bezoeken de Peuteropvang of een kinderdagverblijf. Hierdoor krijgen zij op een speelse manier een goede voorbereiding op de basisschool.

Villa Okidoki Drie Turven is een kleinschalig kinderdagverblijf naast de Andreashof. Zij biedt Peuteropvang, kinderdagopvang en buitenschoolse opvang. Een fijne omgeving voor uw baby, een plek waar uw peuter lekker kan spelen met andere kinderen. En voor de kinderen vanaf 4 jaar een vertrouwde omgeving met veel activiteiten.

Peuteropvang (2 tot 4 jaar)

Drie Turven Hoog is een Peuteropvang-groep voor peuters vanaf 2 jaar. Gedurende 40 weken per jaar kunnen de peuters een aantal dagdelen per week komen om samen te spelen en te ontwikkelen.

Dagopvang (0 tot 4 jaar)

Voor werkende en/of studerende ouders biedt Villa Okidoki kinderdagopvang. Dit doet zij in twee groepen (0 tot 2 jaar en 2 tot 4 jaar) gedurende 52 weken per jaar.

Op beide peutergroepen wordt het VVE programma ‘ Ben ik in Beeld’ aangeboden. Villa Okidoki Drie Turven werkt met dit ontwikkelingsprogramma om de brede ontwikkeling van jonge kinderen te stimuleren. Er wordt gebruik gemaakt van de thema’s van Puk en Ko, themahoeken, voorlezen en natuurlijk veel samenspelen.

Buitenschoolse opvang (4 tot en met 12 jaar)

Buitenschoolse opvang is een verzamelnaam voor voorschoolse (7.30 – 8.30 uur), naschoolse (tijd na schooltijd tot 18.00 uur en vakantieopvang (7.30 -18.00).

Villa Okidoki werkt met drie leeftijdsgroepen. Er worden verschillende activiteiten georganiseerd zoals sport, koken, atelier en buitenactiviteiten.

U bent van harte welkom om te komen kijken en uw wensen te bespreken.

Reacties gesloten.