Nieuw aanbod naschoolse-activiteiten

 

 

Tekenen en Schilderen
Vorig schooljaar vonden de kinderen tekenen en schilderen erg leuk. Kinderen waren erg enthousiast en hadden mooie tekeningen en beelden gemaakt. Nu komt er een nieuwe ronde waar kinderen zich kunnen aanmelden met nieuwe opdrachten.

Tijdens de BSO workshop kan de jeugd naar hartenlust tekenen, schilderen en kunst maken. Door middel van leuke opdrachten wordt kennis gemaakt met verschillende technieken en materialen, zoals plakkaatverf, recycle materialen, Oost-Indische inkt, stiften en kleurpotlood. Elke les wordt aan een nieuwe opdracht gewerkt. De kinderen mogen ook zelf onderwerpen bedenken.

Op een speelse manier zal aandacht besteed worden aan enkele basisbegrippen uit de kunst, zoals diepte suggereren op het platte vlak, portrettekenen en zelf een stilleven of een beeld maken. Belangrijk tijdens de lessen is dat in een gezellige sfeer zelfstandig aan een mooie tekening of beeld gewerkt wordt. Ben je creatief en wil je eens wat vaker tekenen en kunst maken dan is deze workshop echt iets voor jou.

Kosten:

5 weken voor 37.50 euro

Betalen bij de desbetreffende persoon.

 

Dag Groep Start Tijd
Woensdag 1 t/m 8 22-01, 29-01, 05-02, 12-02 en 19-02 13.00 -14.15 uur

 

Aanmelden
Aanmelden voor 15 januari via naschool@andreashof.wsko.nl

(vermeld naam kind en groep) Maximum  aantal leerlingen voor deze workshop is 10 leerlingen.

U krijgt z.s.m. een bericht terug. Aanmeldingen worden ingeschreven op volgorde van binnenkomst.

 

 

 

 

You may also like...

Reacties gesloten.